Aug 1, 2021
 in 
Events

FILM + Workshop and talks

E

vent

31. August 2021 

Ticket sales contact anne@socialcities.dk

Venue to be confirmed


Wisdom of Trauma om Gabor Matés terapeutiske metode og arbejde.

Mød psykolog Maria Dressler

http://kompleks.nu

Maria Dressler har stort kendskab til Gabor Matés arbejde og har egen familiehistorie relateret til Anden Verdenskrig. Vi inviterer Maria Dressler til at præsentere sit arbejde med inspiration fra Gabor Maté.

Gabor Maté er ungarsk jøde med dybe ar fra Holocaust. Hans terapeutiske arbejder udspringer af disse erfaringer og naturligvis hans faglighed som læge, psykiater og terapeut.

Gabor Maté Er nok verdens mest læste og erfarne traumeterapeut - ikke blot individet men hele samfundet står for skud i Matés forrygende arbejde. Mød ham i den prisbelønnede dokumentar om sjælens dybeste bearbejdelse af tidlige brud og smerte. I denne tid er traumer en væsentlig del af vores oplevelsesmønstre. Vi erfarer overgreb, institutionelle, som politiske som individuelle. Det helt lille nære liv og det helt store samfundsniveau er rammen og kernen i vores erfaringer. Hvordan bearbejder vi traumer, hvad gør de ved os og hvordan kan samfundet som fællesskab og struktur erfare og integrere denne bearbejdelse så vi kan bliver frie mennesker og medvirke til andre menneskers frihed? Det vil vi sætte fokus på i denne lille introduktion til næste Copenhagen Jewish Filmfestival i januar 2022, hvor temaet traumer og frihed er på plakaten. Vi byder dig velkommen.  på gensyn.